Tjenester

Flettverksgjerder

Våre gjerder er produsert med kvalitetsmetall og av profesjonelle som har et øye for detaljer. Flettverksgjerdene hos oss innehar en kvalitet som ligger langt over snittet i markedet. Disse står for bærekraftig og værbestandige kvaliteter, slik at du er sikret et funksjonelt flettverksgjerde i mange år fremover. La oss hjelpe deg med å finne din løsning!

PORTER
Porter

Når du ønsker en profesjonell entre til din innkjørsel og eiendom, det være seg om det er din bedrift eller private bolig, så leter du nok etter en port. En port kan være både majestetisk og funksjonell, alt på samme tid. Her handler det om å finne den rette balansen mellom disse to karakteristikkene.

Spørsmål som om porten skal være manuell eller automatisk, tilkoblet eksternt gjerde eller ikke, også videre er naturlige å stille seg selv. Det er dog ikke alltid lett å svare på disse. Vi har møtt på mange bedriftseiere som vel som boligeiere med de samme spørsmålene du har. Uten unntak har vi gitt forløsende svar og levert kvalitetsporter som gjør kundene fornøyd. La oss hjelpe deg også!

Rister og trapper

I tillegg til våre gjerder og sperringer som veibom og porter, så tilbyr vi også produktene rister og trapper. Det er fordi vi ser at kundene våre ofte krever disse i tospann med de andre produktene.

Først og fremst er våre rister produsert av kvalitetsmaterialer og sikret, slik at du kan benytte disse uten bekymring. Vi gir deg råd om akkurat hvilke rister som passer til spesifikke behov, og hvordan du best kan utnytte deres karakteristikker!

Videre er våre trapper av den høyeste kvalitet. Her legger vi til grunne kvalitet steg for steg, helt til trappen er ferdigprodusert på toppen. Kontakt oss dersom du trenger trapp!

våre tjenester
Rekkverk

I tospann med våre kvalitetstrapper leverer vi selvfølgelig også rekkverk. En trapp uten et rekkverk er ingen god opplevelse, enten du har kunder på besøk i bedriften eller familie og venner på besøk i hjemmet. Derfor er investering i et rekkverk helt essensielt.

Det holder dog ikke med et helt middelmådig rekkverk. Våre rekkverk er produsert i kvalitetsmetaller som er bærekraftige og værbestandige. Det betyr at du neppe vil oppleve rust, og de vil tåle det tøffe norske klimaet godt dersom du skal bruke dem ute. Velg derfor våre rekkverk når du søker disse!

Landbruksgjerder

Som bonde er det viktig å holde styr på dyra på gården. Det gjøres best ved å kvalitetssikre områder der dyra ikke bare blir oppholdt sikkert, men også kan gå fritt ute. For å oppnå dette velger bønder over hele landet landbruksgjerder. Disse holder dyra sikret innenfor et område, men samtidig utendørs.

For å kvalitetssikre at dyra holder seg innenfor dette områder er det viktig med gode landbruksgjerder. Ofte må disse gjerdene tåle en god støyt, da dyr både kan bite og ellers angripe gjerdet på andre måter. Dessuten må det være av passende høyde og ikke minst dybde i bakken. Vi har erfaringen med landbruksgjerder – er du klar til å få kontroll på flokken?

Veibom

Har du et behov for å sperre av innkjørsel til bedriften din eller din private bolig? Kanskje sitter du på en privat vei du ikke ønsker at skal bli brukt av uvedkommende? Vi hjelper deg å effektiv sperre av veien med en kvalitetsbom, slik at uvedkommende ikke kommer seg inn med bil på din eiendom.

Det kan være mange forskjellige behov for veibom og bommer generelt. Vi sitter derimot på erfaringen med å behandle diverse henvendelser. Om du ikke er helt sikker på hva du leter etter er det ikke noe problem – forklar situasjonen til oss, så kan vi anbefale deg en av våre veibommer!