Referanser

Gjerde med port ble levert og montert som avtalt. Jobben var utfordrende med ujevn grunn og bratt terreng. Ryddige og greie folk. Supert resultat. Anbefales!

Helge Underhaug, 11. aug. 2017

Held på og bygge hus, og pga kommunale krav til sikring av skrenter måtte eg ha ca 95 meter med gjerde rundt tomta. Område rundt huset består av ei blanding av jord, stein og fjellmasser i grunnen – noko ulendt terreng med stigning/fall. Gjorde research blant fleire leverandører av gjerder, men valget fall på Bergen Gjerdenett. Eg er imponert over måten dei gjennomførte befaringene på, ei før tilbud vart gjeve og ei ny før jobben starta. Dette for at dei skulle vera sikker på at eg som kunde fekk det slik eg ville. Samtidig så var dei svært flinke til og komme med innspel og forslag til korleis me burde setje opp gjerdet, då mine ynskjer kanskje ikkje var dei mest ideelle. Undervegs i arbeidet tok dei kontakt eit par gonger for og vise og diskutere framgang og evt små nødvendig justeringer. Eg bestilte svart flettverksgjerde med punktfundament, ein port, og blanding av berre netting, og netting med røyr oppe. Gjerdet er no ferdig og mine komande naboar skryter av både arbeidarane og resultatet! Eg er sjølv svært nøgd og glad for at valget fall på Bergen Gjerdenett. Dei er verken billigst eller dyrast, men eg trur ikkje nokon andre gir samme service og oppfølging som desse. Handtverket framstår svært bra også! Resultatet er over all forventning, og no har eg eit vedlikeholdsfritt gjerde i mange år. Viss du vurderer gjerde er eg overbevist om at du blir nøgd dersom du velger Bergen Gjerdenett!

Eivind Steinsland, October 12, 2018.

Veldig fornøyd med arbeidet. Kjekke og hyggelige folk. God service og hurtig levering.
Proff utført. Anbefales på det varmeste.

Steinar Jacobsen

Vi brukte Bergen Gjerdenett i 2016 for å erstatte ca 300 meter med gjerde. Bergen Gjerdenett gjorde en flott jobb, god pris, punktlig, flink å kommunisere. Anbefales på det varmeste!

Hans K. Hvide, 2016 (Styremedlem, Fana Tennisklubb)

Meget profesjonelt utført arbeid, jobber raskt og effektivt. Fikk satt opp 42 met med nettinggjerde i ulendt terreng, og kan ikke si noe annet enn at jeg er super fornøyd. God pris, og jobben ble utført akkurat som avtalt. Skal absolutt bruke disse flinke karene igjen. Anbefales!

Olav Sandnæs, 10. mai 2017

Hyggelige og flinke folk som utførte et strålende arbeid. Anbefales!

Christian Frederik, 1. feb. 2018

Arbeidet ble gjort raskt og med meget godt resultat. Vi bruker gjerne Bergen Gjerdenett igjen!

Christian Irgens, 6. mai 2018

Jobb utført som avtalt. Gjerdet ser veldig bra ut. Ga gode råd og er kvalitetsbevisst.

Yngve Leidulv Sætre, 4. mai 2018

Meget bra utført jobb. Rimelig i forhold til andre anbud og hyggelige og greie folk. Anbefales på alle måter.

Stein-atle Wolf, 13. april 2018

Eg hadde så vidt fått lagt ut annonsa før Jurij og Jurij sto klare med sveiseapparat utanfor porten min. Før eg hadde rukke å grave ferdig eit bed var hjorten tilbake på sin rettmessige plass på porten, om mogleg i enda betre stand enn når den kom frå Laxevaag verft ein gong i forrige århundre. Sameiget Nordre Skogvei 51 aka Porten med hjorten er særs nøgde med effektivt og godt handverk. Hyggelege og norsktalande er dei også. Tilrådast!

Ida Lervik Midtbø, 11. april 2018

Det var kjempe god service med hyggelige folk og arbeidet ble utført effektivt med kvalitet. Anbefales sterkt!

Marius Kim Moen, 11. april 2018

Hjertelig takk! Vi hadde det gamle gjerdet som måtte byttes raskt. Gjort fort og professionelt! Anbefalt!

Seva Sa, January 24 2019

Strålende utført arbeid til en konkuransedyktig pris. Kom med gode råd underveis. Ambefales.

Bernt Martin Bratland, February 27, 2018

Demontere og kjøre bort gammelt gjerde. Fikk satt opp hele 132 meter med nettinggjerde i til tider ulendt og krevende terreng på hytte samt at det ble laget 2 porter i denne forbindelse, og jeg er meget fornøyd. Jobben ble utført som avtalt. Anbefales

Kjell Andresen, 29.okt 2017

Utmerket arbeid til konkurranse dyktig pris. Anbefales

Øyvind Thorkildsen, February 28, 2018

Flinke folk ! Arbeid utført til avtalt tid og pris. Anbefales

Seid Muši, March 1, 2018

Meget fornøyd med hele prosessen. Flott arbeid, omgjengelige og hyggelige arbeidsfolk, pris som avtalt -uten flere tillegg.

Ronny Hoff

Sameiet Holmedalen 20 har fått utført arbeid fra Bergen Gjerdenett. Hele prosenen med dette har gått “Knirkefritt” fra gitt tilbud om pris til ferdig utført arbeid. Flinke fagarbeidere som kan anbefales – flott utført arbeid.

Svein Sture

Stor fornøyd med arbeidet og kommunikasjon med Jurij. Denne bedriften anbefales!

Erik-jan Lock, 6. juni 2019

Veldig fornøyd med arbeidet og kvalitet som ble gjort. De holdt seg til avtalt arbeid og godt innenfor tidsrammen som ble satt for utførelse av arbeidet. Veldig grei å forholde seg til og kan veldig gjerne anbefales.

Ingunn Olsen, 28. juli 2019

Fikk jobben gjort på en rask og effektiv måte til avtalt pris. Erwin Lian.

Erwin Lian, 9. aug. 2019

Fagmessig topp utført. God service og rådgivning. Totalt sett meget bra.

Runar Soltveit, 23. feb. 2019

Tusen takk til Jurij og hans kollega for utmerket gjennomført arbeid,flinke ungdommer som står på 👍 Er veldig fornøyd med det flotte gjerde 😊

Hege Iren Bekkenes, 23. mai 2019

Er fornøyd med bedriften. Brukte ca.3 dager på å sette opp gjerdet rundt tomten.

Tanja Korving, 18. juni 2020

Raskt og godt utført arbeid.

Christopher Byrne, 3. aug. 2020

Godt gjennomarbeidet fastpris tilbud, med leveranse i henhold til avtalt tid og kost.

Niels Helgeland, 1. sep. 2020

Rask repons frå firmaet. Lett å kommunisere med leder og det å avklare betingelser. Konkurransedyktig pris. Rask gjennomføring. Veldig flott resultat.

Ørjan Andersen, 1. okt. 2020

Raskt, ordentlig og effektiv kommunikasjon og arbeid. Fornøyd med resultatet!

Tine Bruås, 7. des. 2020

Obligatorisk

Hva heter du?
Er du forneyd med vår service?