Ønsker du å sikre ditt hjem med et solid gjerde? Kanskje er det bedriftens innkjørsel som trenger en ny bom for å sikre område? Områdesikring er en god investering både for det private og bedrifter. Ofte kan det være så enkelt som at det ser mer profesjonelt ut enn effekten av selve områdesikringen.

Bergengjerdenett er stolte over å ha levert områdesikring til både det private og profesjonelle markedet i mange år. Vi fortsetter i vår stil med kvalitetsmaterialer som sikrer dine områder, det være seg om det er et lite privat hjem eller en stor bedriftstomt.

Hos Bergengjerdenett er vi opptatt av at områdesikringen skal være bærekraftig og av høy kvalitet. Derfor håndplukker vi materialene som benyttes i gjerder, porter, bommer, rekkverk, rister og trapper. Det forsikrer deg om at din områdesikring ikke bare fungerer godt, men at den også vil vare i mange år fremover.

Med lang erfaring, god service og ikke minst rimelige priser, så er vi klare for å hjelpe deg også. Ingen oppgave er for liten eller for stor hva gjelder områdesikring. Vi har opplevd diverse spennende forespørsler, og vi er spent på hva du ønsker hjelp til. Velg oss dersom du ønsker å sikre din eiendom med områdesikring av skyhøy kvalitet!